Bader, Keurslager

Welkom bij Keurslager Bader uit Mijdrecht en Uithoorn

Zowel in onze winkel als hier op onze website kunt u iets meer van ons verwachten. In onze winkel kunt u terecht voor het beste vlees en de lekkerste vleeswaren uit eigen worstmakerij. Op deze site geven we u een ‘kijkje in onze keuken’ en maakt u kennis met onze passie voor het slagersvak. U zult zien dat we altijd iets meer te bieden hebben.

Absoluut de barbecuespecialist

Als barbecuespecialist zijn wij u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw menu. Bekijk een van de volgende pagina's: groot vlees voor op de barbecue, barbecue all-in, barbecue pakketten, barbecue specialiteiten, verhuur en diversen, offerte aanvraag.

Stockyard sauzen

Proef de authentieke smaak van barbecue in de American Stockyard producten. Verrassende pure smaken van eerlijke ingrediënten die je gerecht tot iets speciaals maken. De sauzen van American stockyard zijn allemaal gemaakt met een passie voor barbecue. En dat proef je! Zo geniet je, samen met je familie en vrienden, volop van je barbecue. De sauzen smaken ook heerlijk bij de gourmet, fondue of borrelhap.

Monolith.... het hele jaar door keramisch barbecuen

Keramisch barbecuen...... Voor de een wat meer bekend en voor de ander wat minder. Wij van Keurslagerij Bader zijn daar wel bekend mee. Dat is ook de reden dat wij het Monolith dealerschap zijn begonnen. Deze manier van barbecuen geeft een heel andere dimensie aan het barbecuen. Eenmaal verknocht en je bent het hele jaar door aan het barbecueën. Voor het hoe wat waar en waarom lees meer.

Smaak als beloning voor goede zorg

Het vlees van het Livar varken heeft een onderscheidende, uitmuntende smaak en vleeskwaliteit. Livar staat in het teken van een vorm van dierhouderij die zich uit in maximaal dierenwelzijn. De combinatie van granen, bijzondere rassen en het scharrelen in een weelde van ruimte maakt Livarvlees tot een uniek product. Livarvlees is ambachtelijk, eerlijk en lekker!

Vers belegde broodjes

In onze Keurslagerijen bereiden wij de lekkerste vers belegde broodjes. Hiervoor bakken wij de broodjes vers af. U kunt de broodjesbestellijst hier bekijken. Even uitprinten, faxen en smullen maar. Daarnaast kunt u uw bestelling ook online doorgeven. 

Gourmet, fondue, grillplaat of steengrill

Wij hebben voor u een ruim assortiment vleesschotels. Van standaard tot zeer exclusief. Stuk voor stuk vers gemaakt met de lekkerste soorten vlees en ingredienten. Zou u de schotel toch anders opgemaakt willen hebben dan doen wij niet moeilijk en passen hem gewoon aan. Lees meer voor ons volledige assortiment.

Glutenvrij dieet? Wij helpen u graag verder!

Bent u op zoek naar gluten vrije barbecue producten of een gluten vrije gourmetschotel? Keurlagerij Bader heeft diverse producten, kruiden en marinades in huis die gluten vrij zijn. Wat dacht u van gluten vrije vleeswaren? Vraag er gerust naar in een van onze winkels wij informeren u graag.

Recept van de week

'Pulled duck' met abrikozen en pistache-crumble

Tussengerecht
Wild
Kerst
Vlees
4 personen
langer dan 60 minuten
Oven
Internationaal

Special van de week

Pollo Tartufo

Special

Land van herkomst:
Seizoen:
Smaak:
Voedingswaarde:
per 100 gram

Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Bader, Keurslager

De Passage 20 A
3641 AK Mijdrecht
0297-25 50 04

Keurslager Bader in Mijdrecht

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 21:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten

Bader, Keurslager

Zijdelwaardplein 71
1422 DL Uithoorn
0297-56 50 92

Keurslager Bader in Uithoorn

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 20:30
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten