Lekker en zonder zorgen barbecuen.

Of u nou alleen wat vlees wilt bestellen of een complete barbecue wilt bestellen......... Er is een hoop mogelijk. Kijk rustig rond op onze web-site. 

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

KS-BBQ-2023web-slide1280x6003

Barbecue pakketten

Wist u dat ook al onze barbecue pakketten uit eigen keuken komen? We snijden zelf ons vlees, kruiden dit en rijgen dit bijvoorbeeld zelf aan spiesen.

Kleine of grote groepen, wij kunnen voor elke samenstelling een passend barbecuefeest verzorgen. Van eenvoudig tot exclusief, alles is mogelijk. 

Heeft u meerdere pakketten nodig? Bekijk dan onze staffel korting voor extra voordeel.

Groot vlees op de barbecue

Groot vlees is ook op de barbecue makkelijker te bereiden dan u denkt. Weer eens wat anders en toch de gezelligheid van het buiten eten. Uiteraard zorgen we ervoor dat u met een bereidingsadvies de deur uit gaat zodat het vlees op de juiste wijze bereid kan worden door u. 

Groot-vlees-BBQ-Cote-de-Boeuf-Proef-5-2021-LR
BBQ-Runderspiesen-gegrilde-groente-salsa-verde-2023-LR

Barbecue offerte op maat

U kunt bij ons online een offerte aanvragen. U geeft aan wat u als assortiment wenst en wij zorgen dat u deze netjes via de mail ontvangt.

Meestal heeft u binnen 4 werkdagen een reactie ontvangen. 

Wilt u contact met ons opnemen voor een nadere uitleg of het bespreken van de diverse mogelijkheden? Bel of loop even bij ons binnen. Wij helpen u graag verder!

De beste barbecuetips

Wil jij net zo barbecueën als wij? Met een goede voorbereiding – én de nodige oefening – moet dat zeker lukken. We hebben de volgende tips voor je:
 

  • Plaats de barbecue op een stevige, onbrandbare ondergrond.
  • Steek de barbecue tenminste 1 uur van tevoren aan.
  • Ga als volgt te werk: leg een bergje houtskool in de barbecue. En plaats daar aanmaakblokjes tussen. Steek de aanmaakblokjes aan. Op het moment dat de houtskool goed gloeit, kunnen de kolen over de barbecue verspreid worden. Raadpleeg ook de aanwijzingen op de verpakking van de barbecue / houtskool / aanmaakblokjes.
  • Zijn de vlammen gedoofd? En zijn de houtskool of briketten grijs van kleur? Dan heeft de barbecue de juiste hitte bereikt om het vlees mooi te grillen.
  • Voeg wel tijdig nieuwe kolen toe. Dan hoef je de barbecue niet opnieuw aan te steken.
  • Gebruik een tang, dus geen vork, om het vlees op het rooster te leggen. En om het te keren. Zo blijven de vleessappen bewaard in het vlees.
  • Dep gemarineerd vlees – voordat je het roostert – goed droog met keukenpapier.
  • Strooi van tevoren nooit zout op het vlees. Dan verschijnt er vocht, dat het bruin worden bemoeilijkt.
  • Geef het vlees de tijd om bruin te worden. Teveel om en om draaien is niet goed.
  • Door het vlees op het rooster regelmatig met olie te bestrijken, blijft het sappiger.
  • Trek vlees dat aan het rooster kleeft niet los. Laat het even liggen, het laat vanzelf los. Is het gerecht toch aangebrand? Snijd de verbrande randjes eraf.
  • Gebruik je een houtskoolbarbecue? Dan moet vlees, dat de meeste hitte nodig heeft, als eerste worden geroosterd.
  • Bij een barbecue met een verstelbaar rooster kun je de temperatuur regelen door het rooster hoger of lager te plaatsen.
  • Werk je met een elektrische barbecue? Leg het snoer stevig vast op de grond. En pas op met regen.
  • Voor de gasbarbecue geldt dat de gasfles rechtop naast de barbecue moet worden geplaatst.

 

Bader, Keurslager

De Passage 20 A
3641 AK Mijdrecht
0297-25 50 04

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:30 - 17:00
zondag Gesloten

Bader, Keurslager

Zijdelwaardplein 71
1422 DL Uithoorn
0297-56 50 92

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten