Ons lamsvlees komt uit Teckop een plaatsje naast kamerik gelegen in 't groen hart van Nederland. Het groene hart heeft als kenmerken, zoals de naam al aangeeft veel groen, en dat is precies wat vlees zo lekker maakt, vers gras! Puur natuur!
Lamsvlees is een uniek natuurlijk product dat overal te wereld wordt gegeten. Lamsvlees is vooral geliefd vanwege de malse structuur en de uitgesproken smaak. Het vlees heeft een licht pittige smaak met een uitgesproken karakter.
Wij hebben onder andere voor u in het assortiment:
|
|
De smaak is ook afhankelijk van de leeftijd van het lam. Hoe ouder het lam; hoe sterker de smaak. Veel mensen vinden lamsvlees een lekkernij om in het restaurant te eten, maar u kunt het ook makkelijk zelf bereiden. Er zijn heel veel culinaire hoogstandjes om het te bereiden, maar lamsvlees kan ook eenvoudig bereid worden en heerlijk smaken.
Het vlees is zowel geschikt om te grillen, te braden als om te stoven. Zo zijn de “malse” stukken als de lamsbout en de lamskoteletjes uitstekend geschikt om te braden of te roosteren. De lamsschouder kan perfect gebraden worden en de lamsribbetjes zijn lekker om te stoven. Veel gebruikte kruiden hierbij zijn tijm, marjolein of oregano. Wij voorzien u graag van verschillende bereidingsadviezen en kooktips.