Hieronder hebben wij een aantal belangrijke aandachtspunten staan die betrekking hebben op deze web-site.
Kwaliteit en smaak Spare Ribs Keurslagerij Bader bekroond met GOUD.
Gebraden en gegrilde producten vormen binnen de keurslagerij een grote en belangrijke groep in het assortiment. Ze zijn lekker en makkelijk en bieden veel gebruiksmogelijkheden, als snack, bij de lunch of de warme maaltijd.
Zo’n populair product is spare ribs, dat bij de meeste keurslagers al langer vast in het assortiment is opgenomen. Tijdens de jaarlijkse productkeuringen van de Vereniging van Keurslagers heeft Keurslagerij Bader te Mijdrecht en Uithoorn diverse jaren Goudkeur behaald voor de uitstekende kwaliteit van zijn gegrilde spare ribs.
Om goudkeur te behalen moeten de gegrilde spare ribs aan strenge eisen voldoen. In totaal kunnen er 100 punten behaald worden, bij 94 punten of meer ontvangt men het predikaat goudkeur. De spare ribs zijn door een deskundige en onafhankelijk jury beoordeeld op uiterlijk, smaak en samenstelling.
Door aan deze keuring deel te nemen toont de keurslager dat hij steeds bezig is met het verbeteren van zijn producten voor de consument.
Tijdens de jaarlijkse terugkerende nationale productkeuring georganiseerd door de Vereniging van Keurslagers zijn de rookworsten en de stampotten van Keurslagerij Bader door een onafhankelijk team van deskundigen gekeurd. De jury stelt dan vast dat geur, kleur, smaak en samenstelling van de rookworsten en stampotten van prima kwaliteit zijn. Daarom hebben ze meerdere jaren het predikaat goudkeur verdient!
Uiteraard is Keurslagerij Bader ieder jaar heel tevreden met het resultaat. Juist aan het begin van het winterkost seizoen is het behalen van Goudkeur voor deze producten een goede stimulans. Niet in de laatste plaats omdat men zo de kwaliteit in het oog blijft houden.
Alle 565 Keurslagers, die bij de Vereniging van Keurslagers zijn aangesloten, hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zo wordt bij elke Keurslager jaarlijks minimaal drie keer onaangekondigd gekeurd op kwaliteit, versheid, presentatie, assortiment, hygiëne en service. Regelmatig vindt er ook een productkeuring plaats.