Eigen worstmakerij

“Onze passie... ambachtelijke vleeswaren en worstsoorten!” Wij durven wel te zeggen dat wij specialist zijn voor lekkere worstsoorten en vleeswaren. Al onze worstsoorten worden met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten in eigen keuken bereid. Zelf worst en vleeswaren maken is bijna een passie te noemen, van het mengen en draaien van het vlees, tot aan het stoppen en koken van onze worsten. Dit gebeurt allemaal op ambachtelijke wijze en volgens authentieke recepturen. Echte toppers in ons assortiment zijn de achterham, rosbief, gegrilde ham en grillworst. Maar ook onze leverworst, kookworst én gebraden gehakt zijn super van smaak. Elke dag liggen ze voorgesneden of ‘vers van het mes’ voor u klaar.

Eigen worstmakerij

Bader, Keurslager

De Passage 20 A
3641 AK Mijdrecht
0297-25 50 04

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:30 - 17:00
zondag Gesloten

Bader, Keurslager

Zijdelwaardplein 71
1422 DL Uithoorn
0297-56 50 92

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten