Ieder jaar weer als de "R" in de maand zit hebben we weer volop winterkost artikelen in ons assortiment. Op onze worstmakerij worden onder andere diverse soorten rookworsten gemaakt. Deze rookworsten sturen we ieder jaar op voor de keuring op de Internationale ambachtelijke vakwedstrijden. Op deze keuring worden de rookworsten gekeurd op uiterlijk, smaak, geur, versheid en samenstelling. Op deze manier weten we ieder jaar of onze rookworsten voldoen aan alle eisen en weten we zeker dat u een lekkere worst bij de stamppot kan opdienen.
Onze rookworsten zijn wederom tijdens de nationale keurslager rookworstkeuring te Leusden 2017-2018 bekroond met GOUD. In de video hiernaast wordt uitgelegd hoe u het beste een rookworst kunt opwarmen.
Wij hebben voor u de volgende rookworsten in ons assortiment:
Rookworst fijn Voorgegaard en gemaakt van 100% varkensvlees heerlijk gekruid en fijn van structuur en op ambachtelijke wijze gerookt.
Rookworst grof Voorgegaard en gemaakt van 100% varkensvlees heerlijk gekruid en grof van structuur en op ambachtelijke wijze gerookt.
Kalfsrookworst Voorgegaard en gemaakt van 100% kalfsvlees heerlijk gekruid en fijn van structuur en op ambachtelijke wijze gerookt.
Runder rookworst Voorgegaard en gemaakt van 100% rundvlees heerlijk gekruid en fijn van structuur en op ambachtelijke wijze gerookt.