Bader, Keurslager

Stockyard BBQ sauzen

Harvest Apple

Deze saus is winnaar van de Silver SOFI Award 2011

Washington  State staat bekend om zijn appelgaarden waar de beroemde zoetzure “Washington” wordt geoogst. Deze unieke saus combineert de zoetzure Washington appel met bruine suiker en een mix van kruiden welke een must have voor bij de barbecue is. Ontdek zelf de vele mogelijkheden met deze saus. Goed te gebruiken de lichtere vleessoorten zoals bijvoorbeeld kip of varkensvlees maar ook als sladressing (mocht je hem te zoet vinden voeg dan een beetje azijn toe).

Smoky Sweet

Kansas city was de thuisbasis van de grootste veemarkten van Amerika en heeft een wel verdiende reputatie als één van de beste barbecue steden van Amerika. Deze saus op tomatenbasis is hét voorbeeld van de zoete, kruidige en rokerige smaak waar Kansas City bekend om staat.  Bestrijk je vlees tijdens de bereiding, zodat er een mooi smaakvol laagje ontstaat. Probeer dit op allerlei soorten vlees, of groente en ontdek hiermee de ongekende diversiteit aan mogelijkheden. Perfect voor brisket, burnt ends, spareribs of eigenlijk alles.

Red Raspberry

Zoete rode frambozen uit noordwest Amerika, barbecue kruiden, honing en een snufje Chipotle pepers zijn gecombineerd tot deze unieke saus. Bestrijk je vlees tijdens de bereiding, zodat er een mooi smaakvol laagje ontstaat. Hiermee maak je bijvoorbeeld de lekkerste spareribs en kip. Deze saus past perfect bij kip, rund, lams-, varkensvlees en wild.

 

Southern Blues

Deze saus is net zo zoet en zwoel als zijn vernoemde muziekstijl. Bruine suiker, appelazijn en meer dan 20 verschillende kruiden en (natuurlijke) smaakmakers maken deze tot een kampioen barbecue saus waar u nu thuis van kan genieten. Bestrijk je vlees tijdens de bereiding, zodat er een  mooi glanzend en smaakvol laagje ontstaat. Uitermate geschikt voor spareribs. Maar probeer deze saus ook eens bij rund- of lamsvlees.

Smoky Mustard

Meer dan 250 jaar geleden vestigden Duitse immigranten zich in het huidige South Carolina en introduceerden hun versie van barbecue saus aan een hongerige natie. Hierin zijn hele mosterdzaden, pikante gele mosterd, bruine suiker en een beetje rookaroma (de rookaroma word verkregen door een waternevel door rook te blazen) verwerkt. Er zitten geen tomaten in deze saus. Deze saus past perfect bij varkensvlees zoals bijvoorbeeld beenham, filet of speklap maar is ook goed te combineren met rund of kip. Probeer deze saus ook eens als sladressing (mocht je hem te zoet vinden voeg dan een beetje azijn toe).

KC Pitmaster

Barbecue pitmasters (een pitmaster is degene die achter de BBQ staat) hebben ieder hun eigen geheime recept. Dit is de onze. Deze zoete saus heeft een hoge dosering bruine rietsuiker met een vleugje pittige mosterd en een snufje kruiden. Bestrijk je vlees tijdens de bereiding, zodat er een mooi glanzend en smaakvol laagje ontstaat. Dit is jouw eigen geheime wapen om de lekkerste gerechten te maken! Uitermate geschikt voor spareribs en brisket. Maar probeer deze saus ook eens bij runder-, varkens-of lamsvlees.

Memphis Red

In Memphis en verder naar het oosten houdt men van pikante sauzen met een zoete en kruidige taste. Deze saus combineert appelazijn, pure rietsuiker en een mix van speciale kruiden tot een perfecte saus voor bijna alles wat op de barbecue kan. Perfect voor het maken van pulled pork. Heerlijk bij kip, varken en rund.

Hill Country

Als het op barbecue, rodeo, vee-drijven en Cowboys aankomt dan denkt men direct aan  Texas. Vier van onze favoriete chili pepers (Cayenne, Ancho, Chipotle en Guajillo) zijn in deze saus gecombineerd tot een onmisbare aanvulling bij de barbecue. Bestrijk je vlees tijdens de bereiding zodat er een smaakvol laagje ontstaat. Geniet van de pikante Hill Country saus op alle soorten vlees.

Bader, Keurslager

De Passage 20 A
3641 AK Mijdrecht
0297-25 50 04

Keurslager Bader in Mijdrecht

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 21:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten

Bader, Keurslager

Zijdelwaardplein 71
1422 DL Uithoorn
0297-56 50 92

Keurslager Bader in Uithoorn

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten